START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

4 Februari 2011

Cuti CNY ke LOST WORLD OF TAMBUN


Semalam CNY tak tau nak ke mana...Tetiba kat otak nie teringat nak main2 ombak dan mandi air panas sambil rendam2 badan dalam kolam...Heheheh.kan best...So planning tak dirancang ,terus ke Lost World of Tambun.Taman tema ala2 Sunway Lagoon....

Memang ramai pengunjung,tapi takpe,kawasannya yg luas tak terasa sempit.....Apa lagi,kecebur kan diri dalam pantai buatan dengan ombak2 yg membawa arus besar.Sebijik cam kat pantai....
Oleh kerana sibuk mandi manda,tak sempat nak amik gambar banyak2......

Dapat amik gambar bila dah penat dan puas mandi.Time dah nak balik..Tu pun beberapa keping jer yg sempat di snap.....


Peta yg menunjukkan kawasan permainan




--ada lagi gambar nak letak,tp sebab byk muke sendiri...segannnnnnnnnnnnnnnnnn--

Daaa......SELAMAT BERCUTI









5 ulasan:

Mama Zharfan berkata...

me tak pernah lg sampai kat sini..kalau sunway lagoon, pernah lah pegi sekali :)

kak Erna berkata...

As salam liza..seronoknya dapat mandi manda..
anak2 paling suka kalau dapat berendam macam ni..

Lizahanum berkata...

Mamazharfan:LWOT ni kirenya sunway lagoon blah utara...hehehe.anak kedua SUNWAY..


kakErna:wsalam....mmg seronok kak.release tension.....

Liza berkata...

Liza dh sampai sini masa tgh honeymoon. best!!! main smpai letih

TiKa LEh berkata...

mcm best..nt nak try pi lah stu hr nt..hehe

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails