START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

21 Ogos 2011

BISKUT SARANG SEMUT


Projek hari minggu....Rasanya minggu nie minggu terakhir Liza bz sebelum balik raya kat Johor.Dan sememangnya biskut nie memang tak pernah buat seumur hidup sebab mak memang tak pernah ajar dan buat kuih nie.Tahu biskut nie sedap sebab makan time raya kat umah member.Dia kata setiap tahun,biskut nie wajib dibuat....rupa2nya sonang jer resipi dia yer......Liza tahu makan je dulu2,sekarang ramai kengkawan blog yg buat biskut nie tuk raya 2011,Liza pun buatlah jugak.Skodeng resipi nie kat rumah Naz Cute Oven tu.Dan seperti biasa,empunya diri malas nak tepek resipi kat sini.....rajin2kanlah jenguk kat rumah Naz  yer...hehehehe.







1 ulasan:

nashnordin berkata...

Dulu penah try buat biskut ni. Tp, x jd pun sarang dia.. nnt nak try lg la :)

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails