START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

3 Mac 2011

GELAGAT CIKGU SHIDAH DARI PARIT




Boring petang2 camnie.Liza sempat  surf kat you tube,tetiba jumpa video nie.Gelak sorang2 tgok cikgu shida nie miming lagu suhaimi meor hassan.....Pastu,kat Mingguan Wanita 4-10 March 2011,ada gak kuar cerita cikgu shidah yg glamer nie....Jom layan gelak tgok gelagat cikgu shidah nie..........Walaupun berstatus Cikgu,dia memang tak malu dan tak kisah bile dah fofular di you tube.....dengan view page yg dekat 700 ribu...perggghhhhh.LAYANZZZ

4 ulasan:

Liza berkata...

Ada sebab kenapa dia tak malu.... Kalau normal takkan buat mcm ni...

Naz berkata...

Haahaahaaaa... Kihh..kih..kihhhh..kih..
Kahhhh..kaaahhh...kah..
Liza, kite pun ada video ni kt hp.. Anak2 suka
lagu tu & gelagat org dlm tu..
Dia ni mmg bnyk betul 'video klip' dgn mcm2
lagu yg dia you tube kan...

Lizahanum berkata...

naz:saya memang gelak mula2 tgok video tu,tak sangka yg dia tu cikgu...cikgu alaf baru,gelagat nak fofular mmg camtu...hehehhe

liza:harap2 dia normal....

Adzriel AB berkata...

suka betul dia buat video klip... glamour. he.. he..

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails