26 Julai 2011

JENG..JENG..JENG.....PESERTA BERTUAH :"GIFT SURPRISE"..........



"

"

"

"

"

"

"





CABUTAN TELAH DI BUAT  SEPERTI  DI BAWAH :

'
'

Nama- nama peserta




Dah di potong2 masuk dalam bekas......................dan



my hubby tolong pilih untuk cabutan bertuah....hehehe
'
'
'
'
'
dan
'
'
peserta yang bertuah mendapat "surprise gift" itu adalah :

TAHNIAH 




Oleh kerana "gift surprise"...hadiah tu tidak di paparkan di sini....hanya mereka2 yang menang akan tahu apa surprise gift tersebut...hehehe.Nak tau hadiah apa, tunggu diorang saje yang war2 kan kat blog masing2.....daaa.....oppssss, para peserta yang menang, perlu emailkan detail seperti nama PENUH, alamat dan telepon ke email  leezahanum@gmail.com

Hadiah akan di pos sekali, bila Liza dah dapat semua senarai lengkap nama para peserta




17 ulasan:

  1. alamak daus tak menang la.hahahahaha.n

    BalasPadam
  2. salam.. alhamdulilah.. ada rezeki alycia kat sini.. ok, dah send emel dah ;) tahniah smua ;)

    BalasPadam
  3. alhamdulillah.. ada rezeki menang..

    dah sent emel..

    TQVM

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah... ader gal rzki akak...
    tima kasih yer..
    akak dah emel details...

    BalasPadam
  5. Tahniah pada semua pemenang...Cayalah.saye tak menang pasal tak join..huhu

    BalasPadam
  6. assalammualaikum.....

    terima kasih kepada peserta2 yang dah hantar detail....
    setakat nie baru 8 org jer yg hantar,liza menunggu lagi 7 orang punya detail...

    liza akan bagitau .bila dah pos hadiah tu yer...

    tq.

    BalasPadam
  7. salam sis..

    tq so much!ifa dh email nie..

    pinkteddy84@gmail.com

    sori sis..smlm dashboard kosong..tue ifa xalert..tq so much inform ifa sis..=)

    BalasPadam
  8. salam sis..
    ifa ada wt tq n3 utk sis..

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/yeay2bertuah-dapat-surprise-gift.html

    tq so much tau!

    BalasPadam
  9. wah.. thanks kak! :) nanti jap cp email okeh..:) thanks so much kak..:)

    BalasPadam
  10. tq kak...!!alhamdulillah de rezeki anis....kt dh sent email....

    BalasPadam
  11. thanks liza n hubby coz pilih sy jd one of the winners.. ^_^

    nsb baik IntaNBerliaN tlg informkn psl mnang nie, hehe..

    sy dh sedn details ke email liza ye, sori lmbat.. ^_^

    BalasPadam
  12. salam sis..
    saya dah send email saya..

    BalasPadam
  13. sis sory lambat info.. cp dah sent email awww! :)

    BalasPadam
  14. Akakkkk~~~ Maaf lambat, sebab minggu ni x online. ni baru je online. Saya email akak skrg. ehheheeh =p

    BalasPadam

Sila komen kat sini;:

Related Posts with Thumbnails

START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers