START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

3 Disember 2011

APAM POLKADOT ...DOT..DOT..DOT...


Assalammualaikum wbt....
Apa khabar sume?Harap2 sihat hendaknya...Hari nie baru sempat nak update blog dgn n3 menu makanan.Rata2 ramai dah yang mencuba dan tayang apam polkadot nie kat blog masing2...Liza jer yang ketinggalan ketapi wat apam polkadot nie...huhuhu.




 Apam polkadot...first time buat,memang tak mengecewakan.Rupa2nya mudah jer bahan2 yg nak disediakan tu,cuma leceh nak piping wat polkadot dia je tu....Tapi alhamdulillah,tak mengecewakan.Sodap kat tekak sendiri dan ahli keluarga yg lain...hehehe




Liza ikut resepi dari pelbagai sumber.So,oleh kerana malas nak tepek resepi,anda bolelah lihat kat Myresipi yer.Liza guna filling blueberry.......dan letak esen vanila nak hilangkn bau telur tu.





1 ulasan:

Yatie Awang berkata...

jangan kata liza yang ketinggalan, akak pun belum sempat mencuba buat..jeles tau tengok orang lain buat...ahaaaa

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails