START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

8 Disember 2010

" BLOGLIST 2011 .. SELAMAT DATANG TAHUN BARU "


Salam...................
Teruja gak nak masuk blog list BA sebab selama nie Liza jadi follower di belakang tabir jer....Pengikut senyap jer,sebab konon2nya nak low profile...hehehe.
Tapi takpelah,sempena tahun baru 2011 nie,bukak buku baru.......nak dapatkan ramai lagi kengkawan di alam maya ini

Sesapa yang nak jOin,mehlah join kat SINI yer.......

SEMOGA SAYA DAN ANDA SUME BERJAYA MASUK LIST "BEN ASHAARI"




PhotobucketPhotobucket


3 ulasan:

mamawana berkata...

Salam sweetie..

Mama pun silent reader blog BA, dah jadi follower dah rasanyer...

Faryza berkata...

salam... sy pun mcm liza.. follow senyap2 je.. nk pikir2 la nk join ke tak.heheh

hazeleyed lady berkata...

Amin.
...Salam Maal Hijrah.

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails