START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

26 Disember 2010

500 BLOG ,SEGMEN TERBARU OLEH BEN ASHAARI


Ermmm...rasa2nya hari nie takde apa nak post kat blog nie,Liza join lah segmen dari Ben ni sekadar memberi sokongan padu dan moral support...hehehe.Syarat2nya sonang jer,so kengkawan yg nak join bolehlah klik kat sini yer

1 - Letak banner...
  • Ok dah letak....
2- Tajuk: 500 blog....
3 - Tulis serba sedikit tentang diri anda dan tujuan anda jadi blogger...
  • Seorang pelajar dan juga pengajar .Umo......24 thn...(hehehehe),. Tujuan berblog untuk berkongsi serba sedikit kisah hidup sepanjang bergelar pelajar semula dan kongsi ilmu yang ada  ...moga diberkatiNya.AMIN
4- Tinggal URL anda di N3 ini....

Kepada kengkawan yg nak turut serta,jom ramai2 kite serbu kat blog BEN.



2 ulasan:

Nur Mudrikah berkata...

waa..dah jadi cikgu erk?
saya stil belajar nk jd pengajar..salam kenal;)

Matika berkata...

hai mamat pun dah join..
salam perkenalan dari mamat..
dah follow mamat lum??he3

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails