29 November 2013

Saya kalo gi PH saya memang suka makan FRESH SALAD...TAPI LEPAS NIE.........?????

Saya terbaca kat linkdi bawh bila ada rakan yang kongsikan di FB...so ,berhtilah2 yer terutama diri saya jugak sebab suka beli fresh salad kalo dtg ke pizza hut....huhuhu.


SUMBER :http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=770615
                   http://suarainsan.net/aduan-cacing-masih-hidup-dalam-salad-di-pizza-hut/

ADUAN: Cacing masih hidup dalam salad di Pizza Hut
Pada23/11/13 @ 9.30pm, saya bersama suami makan Pizza Hut di kawasan Nilai. Suami order fresh salad dan makan macam biasa. Saya order pizza dan spaghetti.Tiba-tiba suami berhenti makan kerana kelihatan cacing yang masih hidup ada dalam pinggan salad yang kami order tadi. Saya memang geli dan rasa nak muntah.Terus berhenti makan sebab mati selera melihat cacing yang bergerak dalam pinggan salad tadi.
Kami tidak menjerit atau panik kerana keadaan malam minggu ramai orang datang dan sedang menjamu selera. Suami panggil staff pizza untuk datang melihat apa yang ada dalam pinggan salad dan staff tersebut terus memanggil ketua beliau.Seorang staff wanita datang mohon maaf atas kecuaian pihak mereka. Alasan yang diberikan sayur datang dari ladang dalam kuantiti yang banyak mungkin proses pembersihan tidak dijalankan dengan betul.
Kami sempat menulis dalam buku aduan mereka dan membayar semua menu yang kami makan kecuali fresh salad. Ini kali pertama suami order salad dan mungkin kali terakhir untuk kami makan pizza hut. Cukuplah sekali terkena dan ia amat menjijikan. Saya harap aduan ini dapat beri pengajaran pada pihak terlibat dan kejadian sama tidak berulang lagi.
By:Noor Juliana Tusin


SUMBER : suarainsan.net

2 ulasan:

Nora Karim berkata...

eeeeiiii.... gelinya.... hidup lagi pulak tu.... aduh...

ZaloraTeamMY berkata...

Salam daripada Zalora Malaysia,
Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

BLOG YG SAYA SUKE JENGUK:

KONGSI RESEPI