START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

17 Mei 2015

BILA AIRCOND MERAGAM..........AKU PUN PANASSSSSSSSSSSSSSSSS......



Minggu ni minggu yg paling sibuk buat pelajar2 tahun akhir kerana terpaksa hantar draf akhir tesis sebelum due date hantarnya pada 20 Mei 2015..dan kalau dah tahu kena hantar pada tarikh sekian,kenapa plak hantar pada supervisor dalam waktu2 dah nak hantar..Jangan ingat supervisor tu ROBOT,boleh baca draf tesis anda dengan cepat..............Nak marah nie!!!!!!!!!!
Dahlah hantar lambat,pastu siap sms tanya dah siap semak atau belum............
hello.......kalau dah hantar lambat tu..kena tunggu turn yer...biar saya habiskan baca satu persatu dulu...jangan nak push2......
Dahlah aircond kat bilik dan satu bangunan pejabat nie tak berfungsi...........PANAS MEMBARA....lagilah aku PANAS bila student push2 macam tu........huhhhhhhhhhhhhhhh

1 ulasan:

lia ummiirfan berkata...

wahh.. dasatt student sekarang ekk., dah lar hantar lambat pastu sms tanya dah siap check ke belum.. I yang baca pun rasa panasss membara.,,

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails