START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

23 Mac 2015

AKTIVITI DI HARI CUTI KEMAHKOTAAN SULTAN JOHOR......


Assalammualaikum wbt....

Apa khabar semua.Moga sihat walafiat hendaknya..
Lama benor tak menayang menu makanan kat blog nie....Bukkannya apa,nak kata bz,taklah bz sangat..Tapi sebab semester dah bermula,aktiviti pengajaran,pembelajaran serta penyelidikan pun bermula...Tak sempat nak update apa yg patut kat blog yang tak seberapa nie.....Takde idea nak tulis apa kat sini.....

Oleh kerana hari nie bercuti sempena kemahkotaan Sultan Johor,buatlah aktiviti masak-masak apa yg patut untuk jamuan perut.....

Malas, nak tulis banyak2...layan jelah gambar ni yer.....

Selamat menjamu mata...

Kami menjamu selera dulu....hehehe
Sekian.


Ikan Goreng Sambal


Kari Udang Galah Tanpa Santan



Taugeh Goreng Udang Kering 

###############################################

BEKALAN UNTUK DI BAWAK BALIK KE RUMAH MAK AYAH....esok diorang mau pi lawat anak & menantu & cucu di negeri bawah bayu.......kena hantar dioramg pi airport,so...I pun bercuti lagi esok........






1 ulasan:

adda syuhada berkata...

Salam Liza,

Ya Allah! Sedapnya! I wish I ada kt situ nk join makan sekali...

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails