START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

17 Februari 2015

BEKAL SAYA HARI NIE PLAK....................


Assalammualaikum wbt...Lama saya tak berceloteh panjang kat blog nie...Maklumlah, tangan jadi malas nak menulis sgt, baik menulis benda2 yg lagi penting seperti buat nota kuliah untuk P&P nanti bile student masuk kuliah semula setelah bercuti semester hampir sebulan lebih .So,kuliah akan bermula semula after CNY nie...

Bento benti saya nie pun,insyaallah..kalu mood kerajinan  datang pagi2 lepas subuh untuk masak bawak gi opis,akan diteruskan demi penjimatan...hahahaha..Yelah tu kannnnnnn.....


Apa2 pun,layan mata tengok bento yg tak seberapa nie...janji saya sempat masak breakfast dan lunch gak untuk suami sebelum gi kerja..Walaupun tak mewah makanannya,tapi kenyang kat perut sendiri dan perut dia...hahahaha


Ok,chow dulu....ptg kul 2.00 nanti ada meeting jabatan......ada makan rasanya..minum petang..................hahahaha.Jimat...jimat...jimat...

Syukur ,alhamdulillah atas rezekiMu pada Ku hari nie.....



1 ulasan:

ietams berkata...

yang kaler ijo tu pau ke??
wahhhh sempat juga buat paw pagi2 ye..
kagum! awk mmg hebat sis

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails