START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

27 Januari 2015

BENTO #3 - FOR BREAKFAST & LUNCH


Assalammualaikum wbt....

Bento hari ni agak meriah sikit....hehehe( azam tahun baru, 2015 ni nak buat penjimatan....masak ala kadar kat rumah dan berbento bawak gi opis)

Oleh kerana rajin sikit hari nie,ROTI TELUR BAKAR untuk breakfast, NASI PUTIH n the GENGS lauknya serta tak ketinggalan untuk desert , BUBUR CACAR LABU ( tanpa santan jugak,tapi guna susu cair--->langkah pendietan dan sambil berjimat...hahahaha)

Resepi yg amat mudah dan simple untuk mengalas perut masa di opis, sebab malas nak gi kuar makan....hehehe

Kalau datang kemalasannya, takde lah BENTO-BENTO ni semua yer..

Ok,layan mata yer...





Malas nak tepek2 menu dan malas nak tulis panjang2....

Selamat mencuci mata...menu2 nie semua dah masuk perut yer...sempat makan dengan member depan bilik sebab malas nak turun bawah gi makan...hehehehe.Makanya, kongsi rezeki sorang sikit dengan member walaupun menu sempoi jer.......

1 ulasan:

Min Aina Ila Aina berkata...

sedapnya bubur caca...

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails