START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

19 Julai 2013

NAK HADIAH PERCUMA????JAWAB TEKA TEKI NIE................



Assalammualaikum wbt dan salam sejahtera...

Sempena bulan ramadhan yang mulia ini, dan petang Jumaat yang sangat mengantukkan  nie ,Me nak bagi hadiah percuma nie pada orang pertama yang dapat jawab dengan betul teka teki teka tekuk kat bawah nie..



* Orang pertama yang dapat jawab dengan betul, AKAN DAPAT hadiah kat atas tu...1 set tumbler princess TUPPERWARE*

*Syarat2nya : follower dan follower atau sesiapa sahaja yang berminat nak memberikan jawapan,di alu-alukan tapi lepas tinggalkan jawapan kat komen di bawah..letak link blog masing2,supaya senang Me nak contact balik dan jejaki balik sape empunya diri yang jawab itu.Yang pasti,blogger yang duduk kat Malaysia sahaja yer.*

Tarikh tutup : sehingga menemui JAWAPAN YANG BETUL DAN TEPAT.


Ni soklannya :

Dalam banyak2 benda, ada satu benda yang percuma yang senang diperolehi di mana-mana sahaja .Semua orang perlukan benda yang percuma ni.Tanpanya dan tidak menikmatinya dengan rasa syukur,memang takkan bermakna.Apa dia benda percuma tu?


Sekian dulu.....jawapan nya senang jer,sape dulu dapat jawab dengan betul...BOLE bagi apa2 jawapan yer,dan yang TEPAT DAN BETUL dengan JAWAPAN yang ada kat Me....hadiah di atas menanti anda...sila komen kat ruangan komen di bawah yer.......

Terima kasih.









14 ulasan:

JaSSNaNi berkata...

pahala.. nak pahala tak payah kena bayar.. kat mana boleh dapat.. boleh buat.. :)

Liza Hanum berkata...

cuba lagi.......lom tepat dengan jawapan yang ada............hehehe

JaSSNaNi berkata...

kebahagiaan.. :)

Syuhada Salleh berkata...

senyuman

Syuhada Salleh berkata...

teka lg..oksigen?

Anna Qawina berkata...

Udara..xde kang Innalillah jela..heehee

azievee berkata...

UDARA KOT....HIHIHI

HALAMANKU berkata...

Akak.. comelnyer hadiah tu.. nak jugak.. kak erma try teka..
UDARA..
he he he

Maru Maru :3 berkata...

oksigen. haha.

naz berkata...

udara

asma langit berkata...

Udara kot.. free n ada kat mana2..
Harap2 btul.. huu..

Isabel Diaz berkata...

udara kot.. http://angellovesoldier.blogspot.com/

Liza Hanum berkata...

shuhada salleh.....anda jawab dengan betul....oksigen...nanti email ke liza_hanum@yahoo.com details anda yer.......tq

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum semua dpt
Hadiah percuma x pyh bli dh
Dkt 2 nk skolh

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails