START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

7 Mac 2012

BERMURAH HATI NAK BAGI OLE-OLE DARI NEGERI BAWAH BAYU....



Mutiara Sabah warna ala2 pink dan hitam menawan


Rantai tangan nie tokey kedai tu cakap design terkini...tu yang beli 2 untuk diri sendiri...(tak tau lah kalo dia tipu ,sebab nak lakukan barang dia....hehehe)


Sila abaikan tangan I yg gebuz yer...sajer nak nunjuk rantai tgn tu kalo di pakai kat tangan ...dari jauh boleh nampak mutiaranya yg cantik tu....



Assalammualaikum..................wbt

Berminat nak dapat Rantai tangan Mutiara Kristal negeri dibawah bayu seperti kat atas tu?
Sonang jer..............komen kat bawah n3 nie,nape saya suka masuk jengok blog SWEET LIZAHANUM nie dan n3 mana yang ANDA suka baca & tengok...

Komen yang ikhlas dan terbaik dari hati anda,Liza akan beri 3 utas rantai tangan seperti diatas untuk 3 pengomen terbaik.Yang baru dan berbalut cantik ikhlas dari Liza,sebab yg kat atas tu Liza dah pakai...3 utas rantai tu adalah dari mutiara Sabah yng berwarna pink,putih dan hitam.Dan 3 lagi yang bertuah,Liza akan bagi brooch mutiara yang memang mantops.

Terbuka untuk semua follower dan yg bukan follower yang berada di Malaysia lebih2 lagi dok kat semenanjung Malaysia(yg Sabah & Sarawak tu semestinya dah tak heran dgn hadiah nie sebab senang nak carik kat sana kan),blogger lelaki pun boleh join sebab rantai tangan nie bolehlah hadiah kat awek,isteri atau kawan sekiranya dia menang.Tarikh tutup pada 11 MAC 2012 , Jam 12.00 am





Sweet Lizahanum

18 ulasan:

LinRosly berkata...

Assalamualaikum...

Cantiknya Mutiara Tu yer...Jual ke? berapa RM?

Lizahanum berkata...

LinRosly : Waalaikumsalam...saya tak jual,tapi saya nak bagi pada blogger2 yg sudi komen.....

MaDiHaA a.k.a Ratna berkata...

Salam Liza..

akak suka gak jenguk2 blog Liza ni.. tapi jarang nak tinggalkan komen.. hehe.. sebab apa suka? suka intai2 liza masak & suka baca kisah hidup liza terutama pasal benda2 halus yg kengkadang org tak percaya nak pulak di zaman serba canggih ni kan..

akak paling suka entry http://lizahanum.blogspot.com/2011/12/errmmmmmmnape-dia-ikut-akuabis-sakit2.html
sebab dari entry yang liza tuliskan tu memberi peringatan bersama kepada pembaca supaya sentiasa berhati2.. jangan disangka tempat yg biasa2 tu takde 'benda' yang menunggu.. & jangan sangka di zaman serba moden & canggih ni manusia tidak diganggu oleh makhluk halus seperti mana yg Liza alami.. akak doakan semoga masalah Liza tu cepat berakhir & Liza dapat meneruskan rutin hidup seperti biasa... amin..

Lizahanum berkata...

madihaa : wsalam kak....terima kasih sudi komen...moga doa akak utk saya dimakbulkannya...

putris berkata...

Assalammualaikum k.liza..

eeiii bestnye bile k.liza nk bg hadiah lg..tp segan lak..hehe..
Tp join je la..:)

saya jumpa blog k.liza ni hasil dr pencarian resepi n menarik hati sy dengan post tentang 'sate ayam dan daging goreng' yg mn sy rasa mudah nk buat... start dr tu sy ikut blog akak tp kebanyakannya sbg 'silent reader'..:)

Chik Mimi berkata...

Assalamualaikum Liza,
akak suka baca blog liza sebab banyak info-info yang berguna yang akak dapat dr sini
Macam kursus keusahawaan yang liza hadiri,
http://lizahanum.blogspot.com/2010/10/kursus-usahawan-di-kl.html.
http://lizahanum.blogspot.com/2011/07/perkongsian-ilmu-peringatan-utk-diri.html

Aida berkata...

Assalamualaikum pn liza..

saya suka baca blog pn liza sb :
1. Saya sukakan resepinya yang pelbagai dan paling mantop sebab resepi tu macam macam jenis ada, tradisional, western n yg up to date punya resepi. sb saya jenis suka masak so nak cari resepi selalu jg terjah kat sini lah ya.
2. Saya sukakan citer-citer yang ada berkaitan dengan personal pn liza yang mana ada isu-isu yang menyentuh hati dan isu-isu yang sedikit sebanyak memberikan keinsafan tentang keeratan ikatan keluarga dan kasih sayang yang utuh.
3. saya sukakan tip-tip /petua sama ada dlm perkara-perkara masakan atau luar pasal masakan
4. saya sukakan kata-kata hikmah yang kadang2 d nyatakan d blog pn liza menyentapkan hati tuk membaca dan terus membaca apa yang dipaparkan d blog pn liza; dan apa yang pasti
5. saya sukakan blog pn liza sebab pn liza adalah pn liza yg tersendiri.
wasalam..take care..aida putrajaya

shahida berkata...

Assalammualaikum kak liza, alhamdulillah....moga kak liza sihat hendaknya...

suka sgt masuk blog kak liza coz saya nie suka sgt tgk resepi2 yg menarik dlm blg nie..jumpa blog kak liza nie pun masa tengah search tentang kuih apam polka dot..

sebagai suri rumah yg masih belajar nk memasak nie, saya memang suka entry2 bab memasak nie..semuala..tp tak pnh komen pun, cuma jd silent reader jer..apapun harap blog nie lagi success dan banyak lagi share psl resepi2 menarik yer..thanks...

AkmaFaizal berkata...

nak hadiah cantik tu, tp saye baru je jumpa blog ni. nak mengaku suka tu..mcm tipulah kan.tak sempat jenguk2 n usha2 blog ni lagi.so jalan2 ajelah..hehe

Good Luck pada semua yg join.

Zaliedana berkata...

Assalam kak liza,
sejujurnya sy mula follow n kenai blog akak masa baca n3 lizahanum.blogspot.com/2012/02/jumaat-yg-penuh-keberkatan.html.Sy rasa betul2 tersentuh hati n terharu sbb akak sudi bersedekah utk semua yg sudi meninggalkan komen kat n3 akak n email detail kat akak..Bukan sng org nak memberi secara percuma gitu kan.Sejak sy tinggalkan komen di n3 akak disini,lizahanum.blogspot.com/2012/02/saya-akan-hantar-buku-ini-pada-mereka.html,sy mmg selalu baca semua n3 yg akak post kan,tapi xda tinggalkan komen..
N3 yg sy plg suka baca sekali n terasa lucu sekali ngan bahasa2 sempoi dari akak adalah di n3 disini,lizahanum.blogspot.com/2012/02/cinta-aku-diabermula-di-alam.html?utm_source=BP_recent..Rasa lucu n tergelak sorang2 bila akak kata hubby akak mamat poyo n kalo xhensem mamat yg datang nak sorok diri belakang dinding,hehe..Camner pon dah jodoh kan akak..Sy doakan akak n hb berbahagia sehingga hujung nyawa n MIL akak sembuh ya,blh la mamat poyo yg muka cam cina blk menemani akak lak kan,hehe..

HeNRieTTa JoSe berkata...

eflanyt adleandSalam...rietta baru pestime datang blog nie....then nampak Ole-ole comei nie...rietta memang peminat rantai tangan....suka sangat....so rietta nak join....

then, bila dah baca blog nie....wah,lagi la rietta suka....sebab rietta juga suka resipi baru....so banyak lagi rietta nak godek blog akak nie....

Salam perkenalan...

HeNRieTTa JoSe berkata...

Salam...rietta baru pestime datang blog nie....then nampak Ole-ole comei nie...rietta memang peminat rantai tangan....suka sangat....so rietta nak join....

then, bila dah baca blog nie....wah,lagi la rietta suka....sebab rietta juga suka resipi baru....so banyak lagi rietta nak godek blog akak nie....

Salam perkenalan...

ummiarissa berkata...

he he he..kak Liza..saya nak join lagi..harap tak jemu ye tengok blogger ni ye..saya suka masuk blog kak Liza sebab cara akak menyampaikan sesuatu perkara dalam entry sangat mesra dan ramah..saya suka macam tu..dari situ saya tahu kak Liza mesti baik hati...entry saya suka baca ialah ini http://lizahanum.blogspot.com/2011/11/air-yang-tenangjangan-disangka-tiada.html..seram sejuk juga kan..banyak lagi tapi saya ambil satu je lah ye..
ada juga yang terlepas baca..maklumlah saya bukan hari2 buka internet..
oklah ye..

ummiarissa berkata...

he he he..kak Liza..saya nak join lagi..harap tak jemu ye tengok blogger ni ye..saya suka masuk blog kak Liza sebab cara akak menyampaikan sesuatu perkara dalam entry sangat mesra dan ramah..saya suka macam tu..dari situ saya tahu kak Liza mesti baik hati...entry saya suka baca ialah ini http://lizahanum.blogspot.com/2011/11/air-yang-tenangjangan-disangka-tiada.html..seram sejuk juga kan..banyak lagi tapi saya ambil satu je lah ye..
ada juga yang terlepas baca..maklumlah saya bukan hari2 buka internet..
oklah ye..

Cik Rose Cute berkata...

Assalam dear liza,
sejujurnya sy mula follow dan kenal dengan blog nie dari tahu lepas tapi saya tak ingat bila.....Sy suka baca entry yang label http://lizahanum.blogspot.com/search/label/INILAH%20KISAHKU kat situ semua ada story yang menarik,sedih.lucu semua ada....kenapa cik rose suka label tue....sebab label tue yang paling banyak liza coretkan di blog untuk berkongsi gan blogger di alam maya...

LydSunshine berkata...

Salam...

First time saya tengok design ni. Dah lama dah tak updated dgn jewellery dari Sabah ni.

Buku doa Manzil tu saya dah terima. Baru je terima. Terima kasih banyak-banyak sbb berkongsi ilmu yang bermanfaat tu.

Pasal rantai tangan pearl tu teringin nak ada. Sebab rantai tangan saya semua dah kena curi masa rumah kena rompak ari tu. Alamak... bila baca komen-komen daripada blogger lain segan le plak. Secara jujurnya saya baru je lagi jadi follower Liza. Jadi, banyak entry Liza yg saya belum baca. InsyaAllah kalau ada peluang saya akan baca. Ari tu yang terjumpa blog ni pun sebab ada blog yang saya follow promote pasal buku ni.

Saya tertarik sebab macam tak pernah pun ada orang buat macam Liza buat, hadiahkan kepada orang lain tanpa perlu buat contest atau vote atau like terbanyak. Yang saya dah baca cuma kisah tentang gangguan makhluk halus tu. Tak ramai org boleh dapat pengalaman macam tu. Hanya orang-orang yang penyabar je dapat handle benda2 macam tu.

So, good luck utk komentator yang lain. Thanks sekali lagi utk buku tu. :)

cik Lily berkata...

Hai Kak Liza.

Jalan-jalan terjumpa blog akak ni. Sebenarnya cik Lily tertarik dengan entri kak Liza yang ini:

http://lizahanum.blogspot.com/2012/02/cinta-aku-diabermula-di-alam.html

Teringat balik cik Lily zaman dulu-dulu. Masa tu tak reti mana nak guna internet chatting2 ni. Masuk pun sebab abang cyber cafe yang tolong. cik LIly masuk Kampung Chat tu guna nik 'Cik Cinderella'. Tengah syok-syok chatting tiba-tiba kena serang dengan owner ID tu. Dia ingat cik lily curik ID dia. Dah, masa tu tengah baru nak cuba. Kan? Apapun, pengalaman cik Lily tak ada lah sehebat Kak Liza.
Serius, sweet sangat tau. Bukan semua lelaki yang betul jujur dan ikhlas nak berkawan sanggup berjalan jauh macam tu.

Setakat ni, cik Lily suka dengan cara penyampaian Kak Liza dalam setiap entri. Lagi-lagi cik Lily tengah kemaruk nak memasak, membuat puding. Hee=) Info yang menarik Kak Liza kongsi. Thanks untuk semua info.

Akhir kata dari cik Lily, semoga Kak Liza terus berkongsi info menerusi entri-entri. Sekali gus, kami sebagai pembaca juga dapat input yang terbaru.

*Kepada pengomen yang lain selamat berjaya.

lin~ berkata...

salam alaik dan semoga dalam baik2 sahaja.

sebenarnya ini first time lin datang singgah blog kak liza, mungkin pd awalnya kerana ada GA ini kan.
jadi memenuhi syarat kene baca blog akak kan? baca punya baca rasa macam superb sangat.
yeah, mungkin kita blogger yang terbaik tp setiap blog ada baiknya (.")

blog akak full sangat, tp yg full tu semua memudahkan kerja org. bloglist,, recent post,, popular post,, dan lain2.
thanks sebab mudahkan saya cari tajuk best2 (:
dan yg penting, saya dapat belajar masak serba sedikit (.")
doakan sayaa berjaya jd chef terbaik utk keluarga (:

singgah punya singgah, saya terbaca entry ini.

http://lizahanum.blogspot.com/2010/12/kek-batik-biskut-marie.html

teringat pulak kenangan di zaman sekolah. yeah, memang ini modal jualan kami setiap kali ada karnival. selama ini cuma jadi pembantu, tak tahu cara full utk buat kek batik ni. so, dgn entry akak ni rasanya lepas ni boleh saya jemput kawan datang cuba air tangan saya pula. terima kasih (:

notakaki:
semoga perkongsian kak liza dalam rahmat-Nya selalu.

akak, saya suka blog bergambar! menarik kan? ceria pula suasana rasanya (:

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails