START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

13 Jun 2016

SATU HARI DI BILIK OPISKU ............


Assalammualaikum wbt....

Salam ramadhan yg ke 8....

Takde citer yg best....cuma nak habaq yg sekarang ni musim student tengah exam...

Jadinya,mood sekarang sedang membz kan diri menyiapkan markah kerjakursus terutamanya yang takde exam nie...

Student dah asyik tanya...takpe,sabar ye nak......mak sibuk sikit nak masuk markah nie.......


Bosan2...masuk markah online dalam sistem,meh kita tengok Ciku Ciki...nama ikan laga kita....hehehehe


Gambar close up......kita dah tukar kolam renang dia bg besar sikit pandangan depa berdua nie...Bukan apa,sebab masa I tayangkan Ciku Ciki yg awal2 tu,ada hamba Allah mesej suh tukar bekas yg lebih besar sebab mcm tersiksa depa dlm bekas nie...

Bekas kat bawah nie...

v
v
v


 
Apa-apa pun,terima kasih pada sahabat tersebut kerana mengingatkan diri ini untuk lebih mengasihi sesama makhluk.....

So,i tukar ke bekas lebih besar sikit sebab baru berkesempatan nak gi kedai akuarium utk cari bekas besar sikit nie....Nanti ikan dah besar sikit,I beli yg lagi besar yer......


Sekian.....nak nap dulu jap sementara tunggu zohor...hahahaha..tu yg bestnya ada bilik sendiri..boleh kunci pintu dan tido.......

Tiada ulasan:

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails