START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

19 Jun 2016

JOM JOIN "RIANG RIA RAYA BlOGGER CONTEST" di LAZADA


Assalammualaikum wbt....

Macam tak pernah nak join mana2 contest online....jadinya,Liza nak meneraikan diri untuk join contest ni.

v
v
v
v




Dan syarat-syarat nak join contest ni,cam pic yg Liza tepek kat bawah nie....

v
v
v

Perggghhhh naik berpinor anak mata hitam nak kira satu persatu...kecik besar kecik besar anak mata ni,siap pakai kanta pembesar lagi...hahahaha...Sib baik berjaya mengira, betul salah tu lain kira...janji kita cuba nasib.Kot-kot ada rezeki ramadhan nie,alhamdulillah...boleh bergambar sakan time raya nanti.......

******************************************
Liza senaraikan 'wishlist' Liza untuk budget RM500 tu yer...


http://www.lazada.com.my/morgan-garment-steamer-msi-ga220b-1500w-5053512.html



 





Memerlukan sangat-sangat dua barang nie sebab Liza 

tahu,2 barang ni memudahkan kerja-kerja di rumah 

terutama menggosok baju dan memasak hidangan 

untuk keluarga ,lebih-lebih lagi time raya......

Perghhh, mesti menjimatkan masa dan tenaga

...................hehehehe.



Syioknya Raya Kalo dapat barang berharga ni....


Liza memang suke beli kat sini sebab," Bila sekali terjebak,

dan barang yg sampai ke tangan dalam masa 

24 jam@2 hari, MESTI NAK BELI LAGI DAN LAGI DAN LAGI.....




With discounts up to 92%,LAZADA is the best 

ONLINE shop to SHOP this RAYA....



KLIK BANNER ATAS NI UNTUK JOIN....


SELAMAT BERSHOPPING DAN CUCI-CUCI MATA SAMBIL BERCONTEST.....

Tiada ulasan:

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails