START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

22 Mac 2015

LAMANYA TAK LAYAN BLOG NI.........BERSAWANG SUDAH!!!!!!!!!!!!!!!!!



Pemandangan dari tingkat 7...................

Boring2 buat keje,buat keje lain plak..............

Sebab dah lama blog ni takde update baru,so....tepek jelah pic ni bagi tak bersawang sangat...

Sekian....

Hujan lebat akan melanda bila pandang tanda2 nie....bunyi alunan tiupan angin yg kuat dr tingkat atas nie,menandakan hujab nak turun...so....tunggu jelah......

Pelajar2 yg buat Projek Sarjana Muda dan Sarjana,menunggu masa menunggu hujan sebab projek dan kajian diorang,bergantung pada hujan...alhamdulillah atas nikmat hujan yg Allah nak turnkan nie.....












2 ulasan:

Sheila Adziz berkata...

nice view... kat uni mana ni sis...

Liza Hanum berkata...

Sis Sheila Adziz...pemandangan ni dari tingkat 7 bilik opis di UTHM....uni yg bari nak berkembang...byk lagi kawasan yg baru nak diteroka dan dibangunkan.....hehehe

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails