START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

31 Disember 2014

SELAMAT TAHUN BARU 2015...ada HADIAH MENANTI ANDA !!!!!!!!!!!




Alhamdulillah.....masih di panjangkan umur olehNya untuk lebih bersyukur dan menghayati hidup ini dengan rasa lebih redha dan tabah pada tahun baru 2015 nie.Walaupun penuh suka duka dan pahit manis sepanjang tahun 2014, bersyukur sesangat kerana Allah masih memberi peluang buat diri ini lebih menikmati dan berkongsi hidup ini dengan orang2 tersayang..Sesungguhnya DIA lebih mengetahui apa yg terbaik buat diri hamba2Nya yang  tabah dan sabar menghadapi ujian hidup nie.

Dengan musibah dan bencana yang Allah turunkan terutamanya banjir sepanjang 2014, moga menjadi ikhtibar pada semua hambaNya untuk lebih bersyukur dengan nikmatnya.Semua yg berlaku,ada hikmah yg terbaik yg DIA aturkan untuk masa hadapan.


ADA HADIAH MENANTI ANDA

Sempena tahun baru 2015 dan birthday Liza yang jatuh pada 3 JANUARI 2015 ni, ada HADIAH YG NAK liza bagi pada rakan2 ALAM MAYA...( hadiah untuk 5 orang bertuah dan close deal pd 3 Jan 2015 pukul 23:00:00 mlm ni )

Cara2nya : JUST KOMEN DAN BAGI PENDAPAT  ANDA YANG PALING MENARIK DAN MENGHARUKAN HATI LIZA TENTANG APA SAHAJA( TAK KISAHLAH TENTANG KISAH ANDA,BERKAITAN BLOG LIZAHANUM NIE ATAU APA SAHAJA YANG MEMBANTU MENAMBAH PENGETAHUAN ATAU KATA2 SEMANGAT, ASALKAN TIDAK MEMAKI HAMUN,......BOLEH TINGGALKAN KOMEN DAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH POST INI  BESERTA LINK BLOG ANDA ATAU LINK KOMEN ANDA DI RUANGAN CHAT BOX. 

Antara salah satu HADIAH :

4 ulasan:

Min Aina Ila Aina berkata...

Saya banyak belajar erti dan bagaimana untuk redho melalui kisah akak dan phd. Saya pun sedang melalui kegetiran (walaupun dugaannya tak sama dan tak seberat akak) tapi tetap menguji emosi, kesabaran, iman, dan juga fizikal. Semoga 2015 membawa sinar untuk saya berjaya menghantar manuskrip disertasi yang tak ternilai harganya.

Doakan saya ye kak.

Liza Hanum berkata...

assalammualaikum...

terima kasih sudi join dan komen...apa yg berlaku semuanya,ada hikmah yg tersembunyi...insyaallah,allah lebih tahu apa yg terbaik buat semua hamba2 nya...

Miss NR berkata...

Assalamualaikum..

Imam Syafie dalam riwayatnya berkata :
“Nasihatilah diriku dikala aku sendirian, janganlah kau menasihatiku ditengah keramaian kerana nasihat di hadapan umum adalah sebahagian dari penghinaan yang tidak suka aku mendengarnya. Jika engkau enggan dan tetap melanggar kata-kataku, maka engkau jangan menyesal jika aku enggan menurutimu.”

Teguran di khalayak ramai boleh bertukar menjadi satu penghinaan. Benda ni nampak macam kecik tapi kadang-kadang ia boleh meretakkan hubungan persahabatan. Saya pernah lalui situasi ini..

#AlwaysLearnFromOurMistakes=)

azievee berkata...

Assalammualaikum....

Walupun sekadar pemerhati jauh tapi setiap contest yang anda anjurkan saya selalu joint...kikiki...

Bermula dengan resepi biskut raya yang anda sharekan...saya mula follow blog awak...sejak itu setiap tahun resepi biskut anda tidak ketinggalan saya cuba...

Selain itu kisah mistik anda juga menjadi pedoman dan pengajaran kepada saya. Sangat bangga dengan anda kerana dapat mengharungi nya dengan tabah...

Berasa bangga dengan anda kerana walupun terdapat tekanan dari segi kesihatan ada dapat meneruskan pendidikan di peringkat PHD...

Akhir kata...Selamat Maju Jaya...Semoga Tahun 2015 memberi sinar kepada anda & Happy Birthday to you Liza Hanum.....

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails