START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

25 Jun 2014

BILER PENING2 MENANDA PAPER FINAL EXAM...TETIBA AKU TERSENYUM SENDIRI BILER????????????????????


Minggu peperiksaan dah tamat...pelajar2 tahun akhir (Liza ajar satu subjek tahun  akhir) ngah sibuk nak hantar tesis dan pulang ke rumah masing2 .Liza pun sibuk gak mengejar date line tuk siapkan menanda jawapan final exam tersebut sebab markah perlu di masukkan dalam sistem assessment student sebelum 2 Julai ...so, terpaksa pulun sengkang mata menyiapkannya.Yang tak bestnya kedua-dua subjek (subjek tahun 1 dan tahun akhir ) yang Liza ajar...baru selesai examnya minggu nie (22 & 23 Jun)...jadinya memang kena pulun habis-habisan sebab ada 216 kertas jawapan yang perlu ditanda untuk 2 subjek yg berbeza ...huhuhu.Insyaallah,moga dipermudahkanNya untuk menyiapkannya sebelum due date.

Dan yang paling best...bila sedang syok2 konsentrate menanda...tetiba ada nota kaki atau nota kecik yang ditulis pelajar...hehehe..Memang mencuit hati....nasib baiklah masa zaman student2 dulu,Liza tak pernah buat nota kecik camnie....redhoooo jer kalo tak bleh buat......hehehe.


Jom layan gambar kat bawah nie......





Biarlah rahsia siapa pelajarnya...tapi memang tersenyum sorang2 kat bilik nie..apa2 pun,Liza doakan yang terbaik untuk semua pelajar yang Liza ajar.Moga mereka berjaya DUNIA & AKHIRAT...

Sekian, nak sambung menanda balik semula.....


Tiada ulasan:

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails