START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

11 Jun 2014

BILE SAYA GILER SHOPPING ONLINE....????APA PUN TAK BLEH,RAMBANG MATA WOOOOOO....



Sekarang nie Liza suka tengok2 gadget terbaru kat laman Ipmart.com.my  dan Lazada.com.my





Ok gak barang2 nie harganya kalo nak di bandingkan di kedai2 komputer yang ada kat sini ( itupun lepas Liza survey harganya kat kedai setelah menengok dulu kat laman web nie...tapi,antara 2 laman web gadget2 online nie, boleh di bandingkan yang Lazada harganya murah sikit ( dalam rm 10- rm20 bezanya dari Ipmart  )...tapi ada barang yang ada kat Ipmart,kat Lazada takde...hehehe

Hari nie, barang yg Liza order dari Ipmart spt pic kat atas tu,akan sampai....bagus gak service diorang...janji ada waranty...

Barang dari Lazada menunggu masa untuk sampai esok lusa kot....

Pastu, nak bg tau kat kengkawan gak,skrg nie emas 916 ngah murah sangat2...kalo kat kedai fizikal area kawasan Liza ni, RM145/g + upah....tapi sekarang ,Liza suka cuci2 mata sambil tu akan terbeli online emas 916 nie....dah 2-3 kali beli kat kedai online nie( walaupun diorang jual online,diorang ada kedai emas sendiri...boleh tengok kat pic dan link kat bawah yg akan Liza bgtau)

Kalo beli dan lock emas 916 yang digemari serta bayar hari nie,gerenti...esok dah sampai ( sebab Liza pernah belilah,berani nak bagitau yang diorang tak tipu....hehehe...servis memang terbaik)

Meh.....ni kedainya

v
v
v











Oleh kerana barang2 yang di beli memang ontime sampai dengan selamat di tangan,Liza berani war2 kan kat sini dan promote.Harap2 bertambah majulah kaum Bumiputera kita dalam meniaga emas nie...hehehe
Bolehlah anda cuci-cuci mata dulu...kot2 berkenan....bolehlah beli....

Daaaaaaaaaaa.....

Sekian, wassalam.







Tiada ulasan:

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails