START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

19 Mei 2014

BILA SELSEMA,DEMAM ON AND OFFF...........RUPA2NYA,..?????





Assalammualaikum...wbt


Just nak inform,semenjak dua menjak nie (dekat 2 minggu), saya asyik sakit2 badan,demam,selsema dan sakit kepala.Kejap baik,tapi dlam dua tiga hari lagi,datang sakit2 cam tu...huhuhu.

Tapi saya still jalankan tugas harian saya gi ngajar dan gi kelas seperti biasa .Sebab,nak habiskan topik subjek pada pelajar2 saya sebab final exam dah nak sampai.....:)

Dan kemuncaknya, minggu lepas,ujian blood test saya----->dalan darah saya ada jangkitan kuman sikit...hurmmmmm padanlah .TAPI....doktor just cakap,DONT WORRY,takde apa2...sakit demam sikit jer,its okay...doktor takde bg ubat apa2 dan dia tak terangkan lebih lanjut sebab dlm blood test tu ckp,saya KOLESTEROL tinggi jer...doktor bg ubat kolesterol jer.....

Kemuncaknya,hari semalam dan hari nie,saya gi jumpa doktor tu balik(klinik swasta jer,tapi klinik panel U saya)...sebab saya rasa tak sihat...kepala sakit,selsema tiba2 dan badan cam nak demam....DAN saya dapat MC ...doktor barulah nak bagi antibiotik dan segala ubat selsema dan demam....

Doktor cakap, tengok lagi 4 hri kalo ubat yg dia bagi nie habis dan keadaan saya cam tak kebah2....dia akan buat blood test lagi .............ermmmmmm

Harap2, result yang mengatakan darah saya ada jangkitan kuman...tidak memudaratkan.

Mudah-mudahan ALLAH menyembuhkanku dari jangkitan ini...




****Sakit yg Allah turunkan ini adalah sebagai kifarah daripada Allah sebagai penghapus dosa2 kita masa kita sihat****




Tiada ulasan:

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails