START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

18 April 2013

PROJECT STUDENT,PRESENTATION AND SUKA SUKI MY STUDENTS

Assalammualaikum wbt dan salam sejahtera.......

Lama tul tak bercerita kat blog nie............

So, tak nak membuang masa.....hari nie punya cerita ,dari pagi sampai ke petang,Liza tak mengajar...just jadi  pemberi markah dan pemerhati / pengadil bagi pelajar2 subjek kelas Liza pada semester nie.Tak lain dan tak bukan subjek tahun 1..MEKANIK BENDALIR or FLUID MECHANICS.

Suka tengok gelagat pelajar2 yang masih ada yang tak matang lagi....dalam hati..."Biar jelah,aku dulu pun camtu".........nanti setahun dua lagi,matanglah depa tu....kui kui kui.....:).Tapi,pelajar pompuan memang matanglah dan malu2....dan yang penting rasa terharu,pelajar2 pompuan yg MUSLIM nie,after kelas jer...setiap sorang akan "SALAM dan CIUM TANGAN Liza"...kalo ada 20 orang, 20 orang tu akan bersalam dan cium tangan Liza...alhamdulillah,terasa sangat diri ini dihormati dan dihargai sebagai seorang PENDIDIK.Dan dalam hati ini berkata-kata "Sejuk perut IBU yang mengandungkan mereka dan moga mereka mendapat berkat dengan ILMU yang Liza sampaikan ini...sambil Liza doakan sekali kejayaan mereka bila mengambil Ujian dan Exam nanti".....Mereka telah di didik dengan baik oleh IBU BAPA mereka , moga mereka berjaya dunia akhirat.....

Tapi jangan pulak sangka  Liza pilih kasih...semua pelajar2 yang Liza ajar nie,semua Liza doakan mereka berjaya dalam apa jua bidang yang mereka ceburi...tak kiralah muslim or non muslim....reflek dari doa kita tu pada mereka, mungkin mereka juga doakan diri kita jugak kan..........







Tapi .....tengok nie...sempat diorang suh Liza amik gambar mereka sebelum presentation kat depan bermula........hehehe..Suka betul depa-depa nie bila bergambar..............Ikutkan jer,tapi Liza seronok tengok depa...happy jer muka..maklumlah,masa present kat depan tadi,Liza lupa nak tangkap gambar diorang...tu yg diorang request nak amikkan gambar......Dan hasilnya....gambar2 di bawah ini seterusnya,diorang yang amik.................LAYAN JELAH YER.....hehehehe




















Sekian dulu......


Buat pelajar-pelajar kesayanganku......hehehe..Kalo gambar anda takde kat sini,janganlah sedih...bukan takmo letak...tapi ada yang terlupa saya nak snap tadi.....anggaplah anda bertuah kerana gambar anda takde kat blog saya yg SWEET nie...hahahaha


Study smart and Gud Luck for Test 2 and FINAL EXAM yang akan datang.....



Tiada ulasan:

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails