START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

13 Mac 2013

JAWATAN KOSONG : PEMBANTU PENYELIDIK DI UTHM

Assalammualaikum wbt dan salam sejahtera...

Oleh kerana hari Rabu nie merupakan hari "relaks dan beristirehat" memandangkan full day takde mengajar kerana dari hari Isnin,Selasa,Khamis dan Jumaat penuh dengan agenda mengajar dan membuat research.Kadang2 tu balik umah dah lepak...Tak sempat nak masak memasak,makan apa jer yang ada.....
So,sempat gaklah jenguk2 blog yang bersawang sikit2 nie....

Just nak inform sape2 yang berminat nak menjalankan penyelidikan di UTHM  seperti picture kat atas tu...silalah mohon yer mana tahu ada rezeki anda ( terutama yang berminat nak sambung master dan phd)..

Sekian dulu...

Wassalam



1 ulasan:

D Yatie berkata...

Kite pernah jadi RA tp 2 bln je. Ikut sgt jiwa muda. Kalau x dh ad master kot skrg. Huhu.

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails