START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

7 Januari 2013

NAPE SAYA NAK KOMEN TAK BOLEH....KAWAN2 YANG NAK KOMEN PUN,LAGILAH TAK BOLEH...

Ntahlah...sejak blog da bertukar template baru,walaupun dah klik kat icon untuk orang lain komen,...tapi still tak boleh nampak...empunya diri nak komen pun tak boleh.....macam mana mau buat nie?????????????Help.....kawan2 yang pakar,tolong bantu saya.....saya dah cuba pelbagai cara termasuk godeh2 kat setting...stil camtu jugak.....huhuhuhu.Dah cuba hantar komen...still tak boleh ...ada kawan2 yang boleh komen,tapi bila tgok bawah n3 tu,takde link ke komennya.....................

Tolong..............sape yang pakar,tolong komern kat bahagian chat box tu yer...TQ

1 ulasan:

azievee berkata...

x pandai beda-benda macam nie...hehehe

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails