START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

1 Ogos 2012

STICKY NOTE: DAH LAMA BELI &GUNA...BARU NAK PROMOTE ONLINE


pic from google


Assalammualaikum wbt  dan salam sejahtera...

Rata2nya ramai dah para surirumah tangga yang ada gadget memasak nie kan......I pun ada satu,tapi sebab dah lama beli dan guna,segan nak tunjuk....so tunjuk gadget tersebut dari carian google,lagipun gadget nie dari Menang Glassware.

Just nak promote utk pihak adik kat blog nie....so sape2 yang teringin nak memilikinya bole hubungi /sms Nur (014-7128750)
Kawan Liza ramai yang tempah secara direct dan offline,so sekarang masanya tuk jual online.

Harga retail = RM129.00

Harga promosi raya = RM110 termasuk pos ke semenanjung sahaja.

PASTU KALO NAK SKODENG RESEPI YG DIPEROLEHI SEKALI DLM GADGET ITU....BOLE TENGOK SINI

Boleh jugak klik kat LINK INI....ada promosi HARI RAYA

Jom tambahkan gadget memasak anda di dapur.





6 ulasan:

Salmi Khairil berkata...

baru ajer, beli belum sempat mencuba lagi

Zefa NorAsmara berkata...

mmg popular kuali ni. Sana sini bercerita tntgnya.. :-)

UniMeOw berkata...

hehe bes ke guna benda ni kak?

AyongAtikah Zaid berkata...

wah!! dah ada 1 jugak...tp belum guna jugak...weekend ni insyaAllah..hehe.. =)

adda syuhada berkata...

makin rajin la masak pasni..kihkih

Jaja berkata...

Salam, awk... saya nak satu la... macam mana nak order?

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails