START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

27 Februari 2012

SAYA AKAN HANTAR BUKU INI PADA MEREKA-MEREKA YANG SUDI....

Assalammualaikum....wbt.

UPDATE TERKINI(27.2.2012)





Memandangkan tak ramai(alhamdulillah,ramai gak dah respon) yang sudi nak terima buku2 ini seperti yang Liza war2kan kat  SINI,jadi Liza lanjutkan tarikh tutup sehingga cukup 20 orang atau lebih 40 orang (utk jumaat yg akn dtg)..Tapi nama yg sampai ke 20 dulu,Liza akan pos dulu yer....yg selebihnya tu,Liza pos ikut alamat yg dah di beri yer...Tq


Nama-nama kengkawan yg sudi respon pd n3 Liza ialah: (yg tak bg alamat dan tepon lagi,boleh email ke saya yer,mana2 yg dah bagi alamat tu,saya akan pos dulu.TQVM)

1.IEYLA- da pos
2.YTEKECIK - dah pos
3.UMMIARISSA -  da pos
4.CIKSUZLIN- da pos
5.NELUMBO NABILAH- dah pos
6.MAK ENCIK SZ- da pos
7. MAMAWANA -dah pos
8.LANGIT PERTAMA - dah pos
9.PUTRIS - dah pos
10.NOR AMNI SARAH - dah pos
11.WIYAH -  da pos
12.  MYDA AHMAD - dah pos
13.- KAK YAM - da pos
14.KAK ZIE  - dah pos
15.AYU SAFIEZA - dah pos
16.CHEQ SUE- da pos
17.SHARIFAH NADZARAH - da pos
18.CIK CHENTA - dah pos
19.NOORLIANA MAILOK- da pos
20.NUR NASUHA - dah pos
21.MISS NADRAH - da pos
22.ASMAT90 - da pos
23.BEESKULda pos
24.  CIK PUANHADY-da pos
25.ISMAIL FITRY - da pos
26.SYUHADASALLEH - 
27.PN RAFIDAH -da pos
28.ANNA QAWINA  - da pos
29.ARIZAKIAH - 
30.AIDA -da pos
31.IERADANIERA - da pos
32. ZALIEDANA -da pos
33.EATNOMORE  da pos
34.CHE ROSSLI - da pos
35.SITI ZAWAHIR- da pos
36.IZAH DAUDda pos
37.KELLY - da pos
38.LYFSUNSHINE  -da pos
39.PRETTYWRITE - da pos
40.LAILA - da pos



Kepada nama2 yang sudi respon,tq bebanyak.Kepada yang dah bagi nama seperti di atas,nanti hantar alamat dan no tepon ke email saya Leezahanum@gmail.com.


22 ulasan:

SyUhAdA berkata...

buku ape tu? nak gi tgk la..

Cheq Sue berkata...

saya kan kagum betul dengan kesabaran dan ketabahan liza. walaupun diuji, tapi tetapi redha dengan ujiannya... nanti saya emailkan alamat ya... tq very much. kemuliaan dan kemurahan hati liza Allah jua yang mampu membalasnya... Take care :*o*

mamawana berkata...

Assalam,

Nak jugak buku2 ini. Alhamdulillah.

http://nurqasehbiz.blogspot.com/

mak encik | SZ berkata...

maaf kak, bukan tak sudi respon entry sebelum ni tapi baru baca hari ni...heee..maaf kak...

nak kena respon kat entry ni ke entry sebelumnya kak?
semoga MIL akak cepat sembuh dan terima kasih kepada akak & suami bermurah hati bersedekah ....

mamawana berkata...

Saya nak buku itewww..... sudi sudi sudi... Bleh bagi ker? ihiiikkks...

http://nurqasehbiz.blogspot.com/

Cik Chenta berkata...

Assalamualaikum.. nak jadi antara yg bertuah jugak boleh..??

http://kasihkitaselamanya.blogspot.com

STAR Q berkata...

may Allah bestow upon you countless blessings.

Sharifah Nadzarah berkata...

semoga MIL liza cepat sembuh...
alhamdulillah semoga rezeki liza sekeluarga bertambah...
sy ada juga komen di n3 lepas..
tq liza

http://nadzarahal-habsyi.blogspot.com

myda_ahmad berkata...

Assalamualaikum....
selalu jugak bw blog liza,tgk n3 terbaru...tp x pernah komen....
http://hanasafirahidayah.blogspot.com/

Anna Qawina berkata...

salam Liza..nak jugak..tak kira..hehehe..nanti kita emailkan ya..ke dah tamat ni? huhu...

.: iEyLa :. berkata...

thank a lot sis..
dah email my details dah..tq2

Arizakiah berkata...

akak dah lama tak buka blog sendiri apatah lagi ber BW ke sini kerana kesihatan yang tidak mengizinkan...
Terpikat dengan buku dari Liza dan harap akak masih ada peluang....

Aida berkata...

salam..alhamdulillah nak bersedekah..semoga saya berpeluang mendapat bukunya juga..saya tinggalkan email saya n blog saya yea.
narmohr@yahoo.com
http://aida-citarasamuslimah.blogspot.com/

terima kasih

Zaliedana berkata...

Assalamualaikum kak..
Alhamdulillah kalo akak sudi mmberi n masih da kekosongan sy sejuta kali sudi menerimanya kak..Baru tgk blog akak n dapat tau pasai buku nih..Moga Allah saja yg dapat membalas segala kebaikan akak nih ya..Tima kasih banyak ya..

izahdaut berkata...

Akak.. Kanmain susah nak ngomen sini. Kikiki.. Asik ilang je kotak komen. Geram nk gigit. Akak.. Tq kak. Saya pun berminat ni. Dah emel dah. Tq kak

asmat90 berkata...

da emel dh :)

Mrs Kelly Walther berkata...

Salam...

I'm interested to get the book...already email you the details..TQ

Sharifah Nadzarah berkata...

assalam liza..
dah sampai semalam..
TQVM dari sy sefamily...
sy ada buat n3 skit...

TQ AGAIN..

Cik Chenta berkata...

assalamualaikum akak. terima kasih. dah dapat pun buku nya pagi tadi. semoga Allah membalas budi baik akak. :)

ummiarissa berkata...

salam,kak saya sudah menerima buku itu hari Jumaat lagi..ada sedikit entry untuk itu..terima kasih banyak2..

✿MisS NadRAH♥ berkata...

Assalam..buku akak da sampai..alhamdullilah=)

myda_ahmad berkata...

thanks...bukunya dh sampai hujung bulan 2....

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails