START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

14 Ogos 2011

PUDING CENDOL


Assalammualaikum..........
Hari nie nak tunjuk desert tuk buka pose tadi...Liza buat Puding Cendol dan resipinya ikut bulat2 dari K.Nor Secubit Garam.Tapi tulah,nape yg Liza punya cam ada ketui2 kat lapisan atas tu...huhuhu.Thanks k.Nor,saya amik resipi akak dan try test tuk tekak sendiri ......Pepun,memang terbaik walaupun Puding Cendol k.nor lagi nampak cantek dan terbaik dari puding yng Liza buat nie.......hahaha.

Layanz gambo dan resipinya malas nak tepek kat sini,bole tengok sendiri kat blog  K.Nor yer.........zazzzzzzzzzzz




















4 ulasan:

CIK PARO! berkata...

macam sedap je kak...
nak sikit boleh?

Sheila Shafeareen berkata...

Salam, liza sdp kan puding cendol ni sy pun dah buat resepi dari Kak Nor kemarin buat utk bebuka...sama lah bahagian yg gula merah tu....mcm nak buat lg jeee

Lizahanum berkata...

CP : dtglah umah akak...nanti akak bagi banyak punya...hehehe

sheila: wsalam...sedap sgt,tp tgok yg k.nor punya yg warna gula merah,cam cantek jer...hehehe

Kalamhati berkata...

sedapnyeee..=)

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails