START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

5 Jun 2011

AKTIVITI PAGI DI HARI MINGGU


Assalammualaikum dan selamat pagi..................
Dah lama tak masukkan n3 makan2 sejak bz dua tiga menjak nie...hehehe
So,just bole wat laporan yg aktiviti Liza setiap hari minggu Sabtu & Ahad setiap pukul 7 pagi.Lepas subuh jer,dah siap2 nak gi riadah kat Dataran Pinggiran Sungai Kerian,Parit Buntar...Best dok kat area sini sebab ,dok dalam 3 sempadan negeri.Langkah kuar ke kanan sikit,masuk Penang.Kuar kiri sikit,masuk Kedah dan dok diam2 kat situ...Perak.....hehehe.

Senamrobik beramai-ramai di pinggiran Sungai Kerian setiap pagi Sabtu dan Ahad bermula 7.30-8.30 pagi...inilah rutin harian yg Liza ikuti kalo takde kursus di hujung minggu.Dan baru berkesempatan nak bawak kamera dan snap gambar.

Dulu,tarian poco-poco dilakukan dalam satu gerak senaman,tapi sejak dah diharamkan di negeri Perak, dinamakan senamrobik beramai-ramai jer......Sebelum join ,Liza amik gambar apa yg patut,pastu simpan kamera dalam poket suar track..

Adik2 yg abis jer berobik tadi(yg berbasikal berbaju oren tu),terus amik beskal dan trus blah...nak pi sarapan kot....Liza baru je nak snap masa lalu depan Liza,tup2 dah kat depan...punya laju depa pecutkan beskal tu


Sambil lenggang kangkung bejalan lepas abis senam dan lari2 anak,sempat snap gambar orang berbaju merah tu dok termenung dan belakang akak nie yg sedang slow jog........sori kak,bukan sengaja nak amik photoshoot dr belakang...hehehe

Habis senamrobik tu, Liza skodeng plak aunty2 yg sedang buat Qi gong....

Taman riadah untuk kanak-kanak di pinggiran Sungai Kerian nie.

Menara jam di bulatan Parit Buntar Lama....Jam kat menara tu tak betul yer sebab Liza snap gambar nie pukul 8.45 pagi tadi


Daaaa....sekian dulu.......




2 ulasan:

DrSinga berkata...

3 kerakyatan lah cik liza sweet ni ya....
:)

hasrul hassan berkata...

Salam. Ehh kita satu tempat yer? Hmm salam perkenalan dari BK.

hasrulhassan.com

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails