START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

13 Mac 2011

JB...I'm COMING 2 C SUM 1 SPECIAL

Baby girl yang cute ini diberi Nur Aina Aqila.....

Ermmmm...tak sabo nya nak cium  anak sedara Liza yg baru 2 hari lahir nie....Anak adik kesayangan Liza yg bongsu.Tengah berpantang kat rumah mak di JB....Dan,Liza akan cuti2 di Johor selama seminggu,dan selama nie juga blog ini akan berabuk...huhuhu.

Alang2 dah turun JB dan dok memerap semata2 tuk jenguk si comel nie dan mamanya sekali,Liza planning nak gi Singapore plak.Ala2 backpackers gitu,turun naik bas...mesti best dan gempak.Macam nak release tension ke Universal Studio Singapore....mesti gempak...hahahaha

Nantikan ceritanya yer ,Liza akan update bile sume2 dah settle....

Sayang.....,mak long akan naik bas malam nie,esok pagilah baru kite jumpe yer...hehehehe.Tak sabo nak cium si comel nie,...Lagipun ini cucu sulung dalam family Liza dari anak bongsu Pak Mat dan Mak Jah....hehehe.

Ok....nanti Liza upload gambar si comel nie banyak2 kat blog nie....Daaa....selamat bercuti.



1 ulasan:

Che Mid berkata...

Salam perkenalan dariku utk mu. Balik jb hati-hati di jalan.. tentu tak sabo nak cium pipi baby tu kan..

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails