TERIMA KASIH KEPADA KENGKAWAN YANG SUDI FOLLOW.LUV's U ALLZ...

Related Posts with Thumbnails

25 November 2010

FRIENDSHIP & LOVELY AWARD

Pepagi lagi Liza dah pi tgok blog nie tuk update apa yg patut dan dlm chatbox tu, "Ida" tag dan suh amik award.Sebagai tanda penghargaan dari seorang rakan blog,Liza ucapkan terima kasih pada adik Ida nie yg sudi mengtag akak...hehehe.




Bila dapat award nie Liza kena tag beberapa orang.Tapi takpe,Liza tak nak tag beberapa orang jer sebab nanti yg tak di tag tu,berjauh hati plak.So bagi berlaku adil dan saksama, Liza tag sume geng2 dan pengikut2 Liza.Sape2 yang sudi menerima award friendship nie,dipersilakan amik dan gantung kat blog korang yer......Luv u allz pepagi Khamis nie....






Pastu Liza gantung dan terima award dari Love.Tq Love for the award....

Kepada rakan2 yg sudi amik award nie dipersilakan.






background

DAISYPATH

Daisypath Anniversary tickers