START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

12 Oktober 2010

RELEASE TENSION JAP

Salam sume........

Hari nie takde apa yg nak diceritakan.Just nak tepek gabar kartun yg Liza rasa memang kena dengan keadaan diri Liza sekarang.Tension study ,sakit otak,sakit badan dan segala2nya sakit,dan yg paling teruk uban dah mule kluar satu persatu kat atas kepala...............adoyaiiiii...Takutnya, 3 thn lagi, putihlah nampaknya kepala Liza walaupun umo belum pun angka 40 tu masih jauh lagi nak jengah ...hahahaha.
Tak moooooooooooo..........................


Note : Ingat nak dye hitam je bagi tutup itu uban.........hehehhe.Boleh ker?



 

Tiada ulasan:

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails