START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

26 Ogos 2010

AWARD DARI AZATIE


Pepagi lagi Liza dah angkut  Award dr umah Atie ,terima kasihlah Atie yer sebab sudi bagi award ini...Cantik plak tu gambar kakinya tu...hehehe.Bila dah kasi award, ada soklan2 CEPU MAS yang perlu Liza jawab kan?....meh, jomz kita tengok sape yang kena...hahaha.



Syarat penerima anugerah ini kena jawab beberapa soalan.

Soalannya ialah:
 
Soalan 1
Apakah yang bermain difikiran anda sekarang?

Dok pikir berapa banyak beskot raya yang nak di buat tuk tahun 2010 nie..Tahun lepas wat 8 jenis beskot,so tahun nie kena lebih dari tu...hahaha.Sekarang baru buat satu jenis je..Poning kepala pikir...huhuhu

 
Soalan 2
Apakah nama samaran anda?

Liza...Leez....Olie...Akak...Kak Long....


Soalan 3
Siapakah 3 orang yang paling kamu sayang?

1.Mak n ayah ku kat JB

2.My Laling

3.Ait n Azie-adik2ku

 
Soalan 4
Panggilan untuk si dia?

B.........
 
 
Soalan 5
Hadiah yang anda impikan daripada seseorang yang istimewa?

Honeymoon ke DISNEYLAND pastu selalu berdoa agar ALLAH makbulkan impian kami bdua pergi menunaikn Ibadah Haji bersama ke Mekah...Amin

 
Soalan 6
Blog mana yang anda selalu lawat?

Kengkawan blog yg memang ada dlm list Liza..suke terjah sebab nak skodeng menu diorang hari2...hehehehe
 
Soalan 7
Tag 15 orang blogger...(pd yg trnampak namanya kt SINI..sila ambik award yer!..TQ)

1.IZAH DAUD

2.HANA JEPUN

3.MYS DEAR

4.NOR64

5.LENDANUAR

6.NUR

7.MAMAHAWA

8.YAT MARIA

9.MADIHAA

10.DYA

11.KAKINTAN

12.WANIEYRA

13.ZATY

14.ANAQAWENA

15.NURINDAH




Pada yg Liza tak senaraikn...jgn kecik ati yer...insyaallah,kalo ada award lagi,Liza senaraikan nama KENGKAWAN plak yer....hehehe.Blog korang ponnnn paling best & Liza memang selalu skodeng....LUVS U ALLZ...
 
 
 

1 ulasan:

d'ya fiza berkata...

tq...bg award:-) saya amik yer..nnt sy buat n3 baru...mekasih:-)

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails