START BERBLOG

Daisypath Anniversary tickers

18 Jun 2010

CUTI MEMASAK

Assalammualaikum....

Lama tul Liza tak update blog.....dekat sebulan rasanya......
Maklumlah, bz memanjang jer...Dengan majlis kahwin adik yg berlangsung pada 29 Mei hari tu dan kunjungan ke rumah adik ipar pada 6 Jun...memang memenatkan...lebih2 lagi jadi kakak pengantin.......hehehe.Bz tul......

Pepun...nanti kalo  tak bz,bolehlah update blog nie dgn masakan yg lain dari yg lain....

Oklah.....tuan blog nie bz skit dan tak sihat.....jadi,nak rehat dulu.Buat kengkawan yg masuk blog nie,sorrilah kalo takde menu yg terkini.....

1 ulasan:

Kamarul berkata...

nak mendptkan berat badan ideal di samping tambah pendapatan?

sila lah ke blog sy

Product terhangat di pasaran, murah dan berkesan

RX Lite

JOM SKODENG KAT "KONGSI RESEPI"

Related Posts with Thumbnails